Kategóriák megtekintése

Termékszűrés

Ár

Ár

  • 287 Ft - 9 398 Ft

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

A fénykép mérete

A fénykép mérete

Gyermek album

Gyermek album

Színes

Színes

Fényképtároló dobozok

Hogyan lehet nagyobb számú fényképet eredeti módon tárolni? Nyugalom! Tegye őket egy... Mutasson többet

Hogyan lehet nagyobb számú fényképet eredeti módon tárolni? Nyugalom! Tegye őket egy speciális dobozba. Kínálatunkban különböző témákat talál - szívekkel díszített szerelmeseket, gyermekeket és semlegesket. A dobozban tárolhatja a kedvenc fotóit, leggyakrabban 10x15 cm-es formátumban, de ez attól függ, hogyan tárolja a képeket a dobozban, és mekkora dobozt választ. Így nem jelent majd gondot a 9x13 cm-es, kisebb vagy négyzet alakú fotók ilyen módon történő tárolása.

Minden emlék fontos, különösen a legszebbek, vigyáznunk kell rájuk, hogy bármikor visszatérhessünk hozzájuk. A fotókat nem kell beragasztani a dobozba, és a kezelésük tényleg nagyon egyszerű! Így bármikor előveheti őket, és például egy keretben kiállíthatja őket!

Az imádnivaló doboz más olyan tárgyak tárolására is használható, amelyekhez sok szép emlék kötődik. Az első fog, ami kiesett, a kedvenc cumi vagy egy érdekes kavics? Ezek is olyan dolgok, amelyek fontos jelentéssel bírhatnak számunkra. Ne hagyd, hogy a múltban vesszenek el, és tárold őket a fotódobozodban is!

Kevesebb mutatása

Aktív szűrők